Tedd zsebre az autód!

Univerzális szerviznapló autósoknak - spórolj időt és pénzt a Carnotie-val!

Regisztráld autód!

Eljött az idő, hogy Te is egyetlen rendszerbe rögzítsd az autóddal kapcsolatos adatokat, szervizeseményeket, fontosabb időpontokat és határidőket. Állíts be értesítéseket, kapj ajánlatokat egyetlen autós alkalmazás segítségével. Hoppá: és mindezt teljesen ingyen!

 • Szeretnéd kényelmesebben intézni az autóddal kapcsolatos teendőket, a határidőket észben tartva?
 • Nehezen találsz megbízható szervizes, gumis szakembert vagy egyéb korrekt autós szolgáltatót?
 • Jó lenne, ha minden autódra vonatkozó adatot, dokumentumot, fotót, értesítőt egy helyről, és akár mobilodon is elérhetnéd - s mindezt teljesen ingyen?

A Carnotie autókezelő rendszerében mindent elintézhetsz, ami az autóddal kapcsolatos. Carnotie: az autósok ABC-je.

Kezeld Te is az autódat a Carnotie autós rendszerében a vételtől a szervizelésen át az eladásig, teljeskörűen!

Értesítés ECDH eseménnyel kapcsolatban

Miért fontos az autó kezelése?

A legnagyobb értékű hétköznapi ingóság a legtöbb ember életében az autó, nem csoda, hogy egész iparágak épülnek köré. Sőt egy autó vásárlása, fenntartása és eladása ma már olyan szerteágazó folyamat, hogy ember legyen a talpán, aki képes minden lépést hiba nélkül kezelni. Az éves szervizzel, a szezonális gumicserével, az autó napi, heti szintű karbantartásával az emberek többsége még csak-csak megbirkózik. Azonban egy autó ennél sokkal többet kíván egyetlen évben - és igencsak meghálálja, ha törődsz vele!

Az autód kezelésével egyértelműen megnöveled az értékét, vagy pesszimistább megközelítéssel nem fog csökkenni olyan sokat az értéke. Egy jól karbantartott, nem agyonhajtott, megfelelően szervizelt autó könnyebben fog elkelni annak idején, amikor eladósorba kerül. Hát ha még mindezt megfelelően dokumentálva bizonyítani is tudod! (A használt autó eladásához írt tanácsaimat itt olvashatod.)

A lényeg, hogy az autóddal kapcsolatos történéseket, fontosabb dátumokat rögzítsd egy olyan helyen, ahol bármikor visszakeresheted az adatokat, dokumentumokat, fotókat. Ez lehet egy egyszerű Excel táblázat is, de ha szeretnél lépést tartani a korral, válaszd az Carnotie-t, ami böngészőből vagy telefonos alkalmazásként letöltve is elérhető.

Saját autó kezelése az ECDH oldalán

A neten jópár olyan fizetős adatbázist találni, ami pár ezer forintért megmutatja, hogy az autód körözés alatt van-e az Egyesült Államokban vagy Németországban. Ez mind szép és jó, de vajon a magyar autóállománynak hány százalékát érintheti ez a kérdés? Egy százalékát? Sokat mondok, három százalékát?

VIszont ha nálunk naplózod az autóddal kapcsolatos ügyeket, már pár hét után rengeteg jelentős információt fogsz rögzíteni, ami nem csak egy alkatrészcsere során jön majd kapóra, hanem akkor is, ha eladás során bizonyítani szeretnéd, hogy csakugyan nem hagytál ki egyetlen éves szervizt se.

Hogyan valósul meg az autó kezelése?

Mindössze négy lépésben megvalósíthatod az autód teljeskörű kezelését. Ezek: az autó adatainak felvitele, az események vezetése, értesítések beállítása, végül ajánlatok kérése. Nézzük is a részleteket!

 1. Első körben vidd fel az autód adatait. Minél alaposabb vagy, minél több valós adatot adsz meg, annál jobb rálátást biztosítasz egy szervizes szakember számára. Ő a pontos paraméterek révén könnyebben fog megfelelő alkatrészt vagy gumit ajánlani, és gyorsabban fogja beazonosítani a lehetséges hibákat is. Az autódról készített fotók bárki számára segítségül szolgálhatnak, akár szervizelésről, akár használt autó hirdetésről, autókölcsönzésről vagy telekocsi hirdetésről van szó.
 2. Most jön az egyik kulcsmozzanat: vigyél föl annyi autóval kapcsolatos eseményt, amennyit csak bírsz! Hogy miért? Nagyon egyszerű: az idővonalon rögzített események adják az autód élettörténetét. Így bármikor visszakeresheted, mikor voltál utoljára állapotfelmérésen, mennyit tankoltál utoljára, vagy 2 évvel korábban melyik biztosítónál voltál. Az így kapott előélet kapóra jön majd akkor is, ha el akarod adni az autódat. Dokumentumokkal, fotókkal tudod majd hitelesen bemutatni, mi is történt az autóval, ez pedig nagyobb bizalmat ébreszt majd a lehetséges vevőkben.
 3. Az események még egy okból igen hasznosak: bizonyos eseményeknél értesítést tudsz beállítani. Így amikor esedékes lesz a következő gumicsere, vagy pályamatricát kéne venned, 30 nappal, 7 nappal és 1 nappal korábban is kapsz egy-egy emlékeztetőt. Tuti, hogy egyetlen fontos határidőről se maradsz le!
 4. Végül ajánlatkérést is beállíthatsz: ha tegyük fel elromlott a járműved, vagy időszerű volna egy autókozmetika, nem neked kell vadásznod a megfelelő szakemberek után, hanem ők fognak ajánlatot adni neked. A kérés csak azokhoz a cégekhez megy ki, akik bejelölték, hogy a te autómárkáddal vagy az aktuális szolgáltatással is foglalkoznak. Itt nem neked kell küzdened azért, hogy időpontot találj, hanem a te kegyeidért versengenek majd a cégek. Miután kiválasztottad a legkedvezőbb ajánlatot, csak leegyeztetitek a részleteket, és a többi már a szakember dolga.

Autó adatok, események, értesítések, ajánlatok - nos, így megy az autókezelés a Carnotie segítségével!

Ajánlatkérés gumira és alkatrészre az ECDH felületén

Kinek jó az autókezelő rendszer?

Tíz autó erejéig bárki ingyenesen használhatja az autókezelő rendszert. Magyarországon nagyjából 2,2 millió ember vezet autót, azaz minden 5. embernek kényelmesebbé tehetjük az autózást. Hogy te köztük leszel? Csak rajtad múlik!

Nem muszáj autóbolondnak lenned, ez az alkalmazás akkor is nagy segítség lesz magánszemélyként vagy a szolgáltatást csak felhasználó cégként a számodra, mert egy helyen tárolhatsz minden adatot, fotót, dokumentumot, és ezeket bármikor visszaellenőrizheted. Ha viszont az autózás a mindened, ez az alkalmazás kötelező a számodra, a kényelmi szempontokon túl jelentős mennyiségű időt és energiát fogsz megspórolni. Mi mindenre adunk megoldást, a jogosítvány megszerzésétől kezdve az autóvásárláson át a fenntartáson keresztül az autó eladásáig.

Az autózó vagy autótulajdonos magánszemélyeken, vagy vállalkozásokon túl az autós szolgáltatást nyújtó cégek számára is rendkívül hasznos a Carnotie autókezelő szoftvere. Számlázási megoldással, dokumentum sablonokkal, automata dokumentumkitöltéssel, útnyilvántartással, céges weboldallal, cég- és szolgáltatáskeresővel támogatjuk a munkádat.

Sőt, ajánlatkérési szisztémánkon keresztül célzottan fogod elérni ügyfeleidet - a Carnotie csatorna az autósok és az autósok között. Az sem baj, ha már van weboldalad, Facebook-oldalad, mert így lesz még egy plusz felület, ahol kimondottan autós felhasználóknak tehetsz ajánlatokat.

Autó limit az ECDH-nál

Mennyibe kerül az autós alkalmazás?

Mint már korábban is említettem, 10 autót ingyen és teljeskörűen tudsz kezelni. Ha több autód is van, netán autókereskedőként keresed a kenyeret, érdemes előfizetni egy autókezelő csomagra. Sávos rendszerünket úgy dolgoztuk ki, hogy ésszerű áron mindenki megtalálja a maga számítását, akár több családi autó nyilvántartásáról, akár flottában kezelt autókról van szó.

Tekintsd át csomagjainkat, regisztrálj, és bejelentkezés után a 11. autó felvitelekor tudsz csomagot választani.

ECDH autókezelő csomagok

Hol, milyen platformon kezelheted az autód?

A Carnotie egyrészt elérhető a www.carnotie.hu oldalon, a böngésződből. Másrészt autós mobil alkalmazás formájában letöltheted Android vagy iOS rendszerű mobil készülékedre is.

Mielőtt megkérdeznéd, már mondom is a kettő közötti legfontosabb különbséget: a böngészőből elérhető változatot úgy alakítottuk ki, hogy nagyobb képernyőn kényelmesen fel tudd vinni a lehető legtöbb technikai, műszaki adatot. Ha az autód alapadatain túl is szeretnél felvinni adatokat, akkor válaszd a böngészős változatot.

A mobil alkalmazás inkább a napi használatra fókuszál: arra, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben vihess fel eseményeket, illetve érj el termékeket és szolgáltatásokat. Ha gyorsan akarod rögzíteni a legutóbbi tankolásod részleteit, vagy kíváncsi vagy, melyek a közelgő határidők, fontos dátumok, esetleg pályamatricát akarsz venni, csak kapd elő a mobilod, és válaszd az alkalmazást.

ECDH események

Milyen autós szolgáltatásokra és termékekre számíthatsz a Carnotie-n?

A Carnotie legfőbb autós szolgáltatása maga az autókezelés, amit a ‘Hogyan valósul meg az autó adatkezelése?’ részben már részleteztem. Az autókezelés magánszemélyek, szolgáltatást használó vállalkozások számára és autós szolgáltatásokat nyújtó cégek számára is egy alapvető kényelmi szolgáltatás. Ezen felül rengeteg további lehetőséged van arra, hogy kényelmesebbé tedd az autózást - lássuk, hogyan épülnek az autókezelés köré az egyéb termékek és szolgáltatások!

 1. Cégkereső, szolgáltatáskereső: egyedülálló keresőnkben a szolgáltató cégek és szolgáltatások bontásában is kereshetsz. Így pontosan azt kapod, amire szükséged van. Elképzelhető, hogy egy konkrét cég pontos elérhetőségére leszel kíváncsi. A másik opció, hogy valamilyen autóval kapcsolatos szolgáltatás után kutatsz. Aggodalomra semmi ok, nálunk ez is lehetséges. Tovább az autós cég- és szolgáltatáskeresőhöz!
 2. GPS nyomkövetés: a Carnotie saját GPS nyomkövető szolgáltatást is kínál, havi és éves előfizetésben. A szolgáltatáshoz saját márkás GPS eszközünket adjuk, amelyet gyakorlott szakemberek szerelnek be. Tovább a GPS szolgáltatás részleteihez!
 3. Pályamatrica: nálunk autópályamatricát is pillanatok alatt beszerezhetsz. Csak válaszd ki, éves, havi vagy 10 napos matricára van szükséged, jelöld be, hogy országos vagy megyei matrica kell, és a SimplePay felületén már fizethetsz is. Tovább az eseményekhez, ahol autópályamatricát is tudsz vásárolni!
 4. Autós kalkulátorok: az autó- vagy motorvásárlás, eladás, import, eredetiségvizsgálat és adók mind adminisztrációval és rengeteg költséggel járnak. Kalkulátorainkkal kiszámolhatod a pontos összeget, így tervezhetsz az anyagiakkal és nem ér meglepetés az ügyintézés során. Tovább az autós kalkulátorokhoz!
 5. Töltőállomáskereső: mobilon talán az egyik leghasznosabb szolgáltatás. Ha nem vagy ismerős egy településen, de tankolnod kéne, csak válaszd a töltőállomás keresőnket, ami nem csak a legközelebbi benzinkút pontos címét, hanem az állomás brandjét és a kút árait, továbbá kiegészítő szolgáltatásait is megmutatja. Tovább a töltőállomáskeresőhöz!
 6. Használt autó hirdetés: autódat használt autóként is meghirdetheted. Ne feledd, hogy az események megfelelő vezetésével egy olyan szerviztörténet birtokában leszel, amely nagyban növeli az autó értékét, hiszen állításaidat dokumentumokkal, fotókkal tudod hitelesen alátámasztani a vevők előtt. Tovább a használt autó hirdetésekhez!
 7. Bérautó hirdetések: autódat pillanatok alatt bérautóként is meghirdetheted, amelyet az Carnotie-n a megfelelő dokumentum-sablonokkal támogatunk meg a bérautó kereső mellett. Tovább a bérautó hirdetésekhez!

Mennyi időt spórolhatsz meg egy profi autókezelő rendszerrel?

Ez attól is függ, mennyi autót kezelsz, és milyen gyakran használod az autódat. Ha hétvégi autós vagy, akkor az Carnotie App segítségével kényelmesebb lesz az autókezelésed, mert minden adat, esemény egy helyen lesz.

Ha viszont gyakran használod az autódat, vagy több autót is kezelsz, drasztikusan kevesebb időt kell autókezeléssel töltened, hiszen a kényelmi szempontok mellett minden szolgáltatót és terméket helyben megtalálsz, nem kell keresgélned megbízható szolgáltatókat, és ajánlatokkal is minimális időt fogsz tölteni. Azaz nem Neked kell jó szakembereket vadásznod, hanem a megbízható, jó munkát végző autós szolgáltatók fogják a te kegyeidet keresni.

A megfelelő dokumentumokat is megtalálod egy helyen, sőt azzal sem kell bíbelődnöd, hogy azokat egyesével kitöltsd. Ha például egy kis flottakezelő vagy, gondold meg, csak egy szezonális gumicserét mennyi idő leadminisztrálni! A Carnotie automatizmusai miatt nyugodtan oszd el kettővel az erre szánt időt, és még a közelében sem leszel a megspórolt időnek!

Óra

Milyen előnyei vannak a saját autó kezelésnek a Carnotie-n, ha magánszemélyként használod? És ha cégként?

A Carntotie szolgáltatást kereső és szolgáltatást kínáló felhasználóként is garantáltan hasznodra lesz.

Ha szolgáltatást kereső felhasználó vagy, ezekre az előnyökre számíthatsz:

 • az összes autó adat, dokumentum és fotó egy helyen
 • folyamatosan építheted az autó előéletét az eseményekkel (a regisztráció előtti eseményeket is tudod rögzíteni)
 • a fontos dátumokról emlékeztetőt kapsz, nem maradsz le semmiről
 • ajánlatkérés a megbízható szakemberektől
 • autós cég- és szolgáltatáskereső
 • dokumentumtár
 • GPS nyomkövetés
 • járműelemzés (különösen használt autó vásárláskor vagy eladáskor jöhet kapóra)

Ha szolgáltatást kínáló cégként regisztrálsz, ezek várnak rád a fenti előnyök mellett:

 • több autó összehangolt kezelése (pl. összevont értesítések 10 autó gumicseréjére)
 • szolgáltatási szektoronként egyénileg felhasználható dokumentumkezelés
 • nálunk van a potenciális ügyfeleid 75%-a, akik várják ajánlatodat
 • kapsz egy weboldalt, ahol hirdetheted a tevékenységed
 • komplett cégkezelés tevékenységi körök és telephelyek szerint
 • egyszerű és NAV-biztos számlázás

Show must go on! Mire számíthatsz tőlünk a jövőben?

Sokat dolgoztunk az utóbbi években, hogy minél kényelmesebbé tegyük az autózás adminiszrációs részét, de ez nem jelenti azt, hogy innentől kezdve hátradőlünk. Szeretnénk még több hasznos funkciót hozzáadni az Carnotie-hoz. Alább olvashatod a terveinket - ha ezen kívül van ötleted, szívesen olvassuk javaslataidat! Írj az ugyfelszolgalat@ecdh.hu email-címre!

 • további eseményeket adunk az eddigiekhez: automentés, sofőrszolgálat
 • komplett modul: állapotfelmérés
 • komplett modul: útnyilvántartás Carnotie módra
 • Carnotie applikáció folyamatos bővítése
 • szinkron használt autó hirdetések kiterjesztése szolgáltatást kereső felhasználók számára
 • a 2020-as kötelezőt már a mi felületünkön is elintézheted
 • pályamatricát vásárolnál? hát persze, hogy az Carnotie-n!

ECDH események

Regisztráld autód!