Tedd zsebre az autód!

Carnotie autós applikáció
- Tedd zsebre az autód!

Rögzítsd autód adatait, vigyél fel eseményeket, állíts be értesítőt dátumokra!

A Carnotie egy autósoknak szóló kényelmi alkalmazás, amelynek segítségével megkönnyítheted autód kezelését.
Ezt mindössze 4 lépésben megvalósíthatod.

  1. Első körben vidd fel az autód alapadatait és arról készített fotókat. Ha minden műszaki paramétert szeretnél megadni, javaslom, ezt a böngészőből tedd meg, és csak a továbbiakban használd a mobil alkalmazást. Minél több valós adatot adsz meg, annál jobb rálátást biztosítasz például egy éves szervizt biztosító szakember számára. Ő a pontos paraméterek révén könnyebben fog megfelelő alkatrészt vagy gumit ajánlani, és gyorsabban fogja beazonosítani a lehetséges hibákat is. (A részletes adatokat utólag is megadhatod a böngészőből.)

 

  1. A második kulcsmozzanat: vigyél föl annyi autóval kapcsolatos eseményt, amennyit csak bírsz! Hogy miért? Nagyon egyszerű: az idővonalon rögzített események adják az autód történetét. Így bármikor visszakeresheted, mikor voltál utoljára állapotfelmérésen, mennyit tankoltál utoljára, vagy 2 évvel korábban melyik biztosítónál voltál. Az így kapott szerviztörténet kapóra jön majd akkor is, ha el akarod adni az autódat: dokumentumokkal, fotókkal tudod majd hitelesen bemutatni, mi is történt az autóval, ez pedig nagyobb bizalmat ébreszt majd a lehetséges vevőkben.
  2. Bizonyos eseményeknél értesítést tudsz beállítani. Így amikor esedékes lesz a következő gumicsere, vagy pályamatricát kéne venned, 30 nappal, 7 nappal és 1 nappal korábban is kapsz egy-egy emlékeztetőt. Tuti, hogy egyetlen fontos határidőről se maradsz le!
  3. Végül ajánlatokat is kérhetsz autós cégektől: ha mondjuk ki kell cserélned egy hibás alkatrészt, vagy időszerű volna egy autókozmetika, nem neked kell vadásznod a megfelelő szakemberek után, hanem ők fognak ajánlatot adni neked. Miután kiválasztottad a legkedvezőbb ajánlatot, csak leegyeztetitek a részleteket, és a többi már a szaki dolga!

Az autó kezelésén túl számtalan kiegészítő szolgáltatást is nyújt a Carnotie:

Találd meg gyorsan a legközelebbi töltőállomást!

Autós problémáidra a szolgáltatáskereső ad megoldást.

GPS nyomkövetés és menetlevél készítés.

Autókölcsönzés a megfelelő autó a megfelelő célhoz!

Használt autó hirdetés 4 egyszerű lépésben.

Kalkulátorainkkal pontosan tervezhetsz az anyagiakkal