Tedd zsebre az autód!

A te fejed sem káptalan? Rakd zsebre az autódat az Carnotie-val!

Letöltöm az appot!

Pár kattintással, könnyen és egyszerűen tudod kezelni autód ügyeit, egyben vezetni a szervizkönyvét számítógépről és mobilról is

Egy autó figyelmet, szeretetet és nem utolsó sorban karbantartást igényel. Friss olajat kér 10-15 ezer kilométereként, a kopó alkatrészek cseréjét a futóműben, a motorban, az évszaknak megfelelő, jó állapotú gumiabroncsokat és még folytathatnám a sort. Meg ott van a műszaki vizsga is például. Egy felelősségteljes tulajnak számtalannyi dolgot észben kell tartania már egy autónál is, a gépjárművek számával egyenesen arányosan nő a macera is, melyeknek elmulasztása kellemetlen következményeket vonhat maga után. Bizonyára már gondolkoztál azon, hogy milyen jó lenne, ha valaki észben tartana mindent helyetted, és szólna előre, hogy milyen teendőd lesz a közeljövőben szeretett autódon. Szerencsére már nem kell tovább várnod, a magyar fejlesztésű Carnotie segítségével garantáltan nem fogsz elmulasztani egyetlen fontos eseményt sem. Ráadásul ez a szolgáltatás díjmentesen elérhető számodra is!

ECDH autós alkalmazásban eseményfelvétel

Autós asszisztens a telefonodon

A magyarországi European Car Data House alkalmazása iOS és Android operációs rendszerre egyaránt ingyenesen letölthető. Használata regisztrációt igényel, de Facebook vagy Google-fiókkal ezt akár egy érintéssel is letudhatod, pár másodpercnél nem vesz több időt igénybe. Miután elkészült a profilod, a következő lépés, hogy hozzáadd a gépjárművedet a rendszerhez: gyártmány, modell, típus, évjárat és üzemanyagfajta alapján konkrétan meg tudod határozni, hogy milyen autóról van szó, felviheted a kilométerállást és a rendszámot is, sőt képet is beállíthatsz, hogy esetleg több ugyanolyan típusnál ne keverd össze az egyes autókat. A flottás felhasználóknál lehet ez főleg érdekes, az Carnotie webapplikációja ugyanis egy egész autóparkot is képes kezelni!

Néhány perc alatt az összes fontos adatot megadhatod, azután pedig már kezdheted is az új események felvitelét. Ilyen lehet például egy tankolás (mikor, hol, mit, mennyit, mennyiért), egy időszakos vagy egyéb szervíz, amin belül kiválaszthatod a cserélt alkatrészt, a helyet, ahol elvégezték a cserét, sőt még a munkadíjat is felviheted a pontos dokumentáció jegyében. Az intervallum beállításával az applikáció emlékeztetni fog, hogy X idő vagy kilométer múlva újból esedékes ezt a karbantartást elvégezni az autón. Ugyan egy balesetet és az azt követő karosszériajavítást ritkán szokott elfelejteni magánszemély, de erre is van opció az Carnotie alkalmazásán belül, minden fontos részletet el lehet tárolni, aminek főleg a céges flották kezelésénél van igazi haszna. De a pályamatrica lejárati dátumát mindenkinek érdemes fejben tartania, csakúgy, mint a biztosítással és a cascoval kapcsolatos információkat, így a privát felhasználók is rengeteget profitálhatnak az Carnotie használatával. Ráadásul díjmentesen könnyítheted meg saját magad és az autód életét!

ECDH weboldal

Még több funkció vár az Carnotie weboldalán

Már a telefonos applikáció is számtalannyi lehetőséget kínál, az Carnotie weboldalán viszont további funkciókat érhetnek el a felhasználók. Ezek közül kiemelkedő a GPS alapú járműkövetés, amivel folyamatosan figyelemmel kísérheted autódat a világban, de egy esetleges lopásnál is a segítségedre lehet. Böngészhetnek a hazai és importjárművek kínálatában, az itt megjelenő használtautók többnyire leellenőrizhető előélettel és szervíztörténettel rendelkeznek, így jóeséllyel üzembiztosan működő, az átlagosnál jobb állapotú kocsit vásárolhatsz a felsoroltak közül. De, ha csak rövidtávra keresel négykerekűt, akkor sem kell aggódnod, bérautót is kölcsönözhetsz az applikáción keresztül. A „Kalkurátorok” menüpont alatt gyakorlatilag minden papírozással kapcsolatos költséget pontosan ki tudsz számolni, legyen szó regisztrációs adóról, átírási költségről, eredetvizsgadíjról, teljesítményadóról, de a céges autók adóját is pontosan megtudhatod.

ECDH weboldal

Térképen böngészhetsz a benzinkutak között, előre megtervezheted, hogy hol és mennyiért fogsz legközelebb tankolni, így nem kell majd kényszerből drágább, vagy gyengébb minőségű üzemanyaggal feltöltened szeretett autódat. És igen, mielőtt megkérdeznéd: az elektromos töltőállomások is szerepelnek az Carnotie adatbázisában, külön be tudod állítani, hogy a térkép mutassa ezeket a helyeket! Amíg pedig töltődnek az akkumulátorok, nyugodtan böngészheted az autósvilág éppen aktuális híreit a programon belül.

Elérhető csomagok és összegzés

Az Carnotie használata egy autónál teljesen ingyenes, magánszemélyeknek mindenképp érdemes kipróbálnia. Ha további autók szervíznaplóját is szeretnéd az applikáció keretein belül követni, havi 3000 Ft ellenében akár 5 gépjárművet is kezelhet egyszerre. Cégek is használhatják az Carnotie-t, mivel akár 150 autót is képes „menedzselni” a program, sőt különleges esetben még ennél többet is. Ha eleged van már a sok macerából és szeretnéd pontosan, precízen figyelemmel kísérni járműved/járműveid szervíznaplóját, akkor mindenképp próbáld ki a European Car Data House programját, mert számos tortúrától kímélheted meg magad. De, ha csak egy hasznos autós alkalmazást szeretnél, rengeteg funkcióval, akkor is adj egy esélyt az Carnotie-nak. Hidd el, megkönnyíti dolgodat számtalan területen!

Letöltöm az appot!