Előzd meg autód nagyobb szervizkiadását, gondoskodj róla rendszeres karbantartással!

A Carnotie pontos, autóra szabott karbantartási terveivel az időszakos szerviz nem kiadás, hanem befektetés a jövőbe!

Te tudod, hogy mikor kell időszakos szervizre vinned az autód?

A Carnotie tudja. Minden gépjárműtípushoz és autómotorhoz más és más szervizintervallumot határoz meg az adott gyártó. Nem mindegy, hogy mikor cserélteted le például a motorolajat, a különböző szűrőket vagy a hűtőfolyadékot, mert ezek jelentősen befolyásolják autód megbízhatóságát.

Tudatos autósként nem a rendszeres kisebb szervizekkel kell spórolni, hanem megelőzni a nagyobb problémát általuk. Az elhanyagolt gépjárművekben keletkező hibák általában drágábban javíthatóak, a rendszeres karbantartással azonban ezek nagy része egyszerűen elkerülhető.

Légy Te az a tudatos autós, akinek mindig remekül működik az autója!

Az időszakos karbantartások kulcsa, hogy tudd mikor van szüksége autódnak a kisebb-nagyobb szervizekre. A Carnotie Okos csomagjával ez nem probléma.

Regisztrálok / Előfizetek

Miért legyél tudatos autótulajdonos?

Mert az időszakos szerviz nem kiadás, hanem befektetés a jövődbe.

A magyar személygépkocsi-állomány átlagos életkora 15 év. És minél idősebb egy autó, annál inkább figyelni kell a rendszeres szerizekre, amivel az autónk hasznos és nagyobb költségektől mentes élettartamát meghosszabbíthatjuk.

Mert a kihagyott időszakos szervizekkel csak nagyobb kárt okozol magadnak és az autódnak.

Akár egy halaszthatatlan megbeszélésre vagy családi ebédre mennél, akár egy nyaralásra indulnál, mindig fontos, hogy biztonságban odaérj.

Mert rengeteget spórolhatsz azzal, ha nem hanyagolod el autódat.

Ha például nem cserélteted le a motorolajat időben, akkor azzal akár milliós kárt is okozhatsz az autódban. Így van ez a többi kopó alkatrésszel is, ezért érdemes mindig tudatosan karbantartani.

Mert nincs jobb érzés annál, ha az autód mindig megbízhatóan működik.

Az időszakos karbantartások kulcsa, hogy tudd mikor van szüksége autódnak a kisebb-nagyobb szervizekre.

Regisztrálj be ingyen, próbáld ki, és ha tetszik, akkor fizess elő az Okos autós csomagunkra most csak havi 970 Ft-ért!

A Carnotie Okos csomagja megkönnyíti akár három autó karbantartását is, ráadásul csökkentheted autós költségeidet, ha jól használod a funkciókat. Az intervallumok menüben megtalálod az autódhoz tartozó szervizintervallumokat és be is állíthatod az ehhez tartozó értesítéseket is.

A Carnotie pontosan tudja, hogy a Te autódat mikor és hogyan kell időszakosan karbantartani

A Carnotie Magyarország egyetlen autókezelő platformja, ahol jelenleg 22 000 + felhasználó kezeli járműveit. A Carnotie az autósok számára készült, az autó használatát és üzembentartását elősegítő webes és mobilos alkalmazás. Az oldal használatával egy helyen tárolható minden fontos adat, dátum és költség, ami az autóhoz kapcsolódik. Intervallum csomagunk pedig segít neked autód pontos időszakos karbantartásában.

Regisztrálok / Előfizetek
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Regisztráció

A Carnotie kiemelt funkcióinak segítségével nyilvántarthatod autód:

Karbantartási intervallumait
Szerviz információit
Autópálya-matricáit
Okmányait
Biztosításait
Költségeit
Teendőit

Kinek ajánljuk a Carnotie Okos autós csomagot?

  • Akik minimális költséggel szeretnék a céges autókat okosabban kezelni

  • Akiknek az Excel nem megkönnyíti a nyilvántartást, hanem akadályozza

  • Akik nem autószerelők, de szeretnék az autóik műszaki állapotát optimális szinten tartani a hosszabb élettartam kedvéért

  • Akik nem szeretnek sok autóhoz minden dátumot fejben tartani

Miben segít a Carnotie?

Tartsd karban az autódat!

Rendszerünk használatával elérhető az autód típusához pontosított kötelező és javasolt időszakos szervizek listája. Az időszakos szerviz nem kiadás, hanem befektetés a jövőbe. Az elhanyagolt gépjárművekben keletkező hibák általában drágábban javíthatóak, a rendszeres karbantartással azonban ezek nagy része egyszerűen elkerülhető.

Vegyél alkatrészt akár 50% kedvezménnyel!

Az autós kiadások nagy része a szervizekhez kapcsolódik: munkadíj és alkatrész. Mi az utóbbiban tudunk segíteni: akár 40-50% kedvezménnyel vásárolhatsz  alkatrészt partnereinknél a nálunk vezetett gépjárművekhez!

Takaríts meg pénzt a biztosításodon!

Személyes tanácsadás és ügyintézés kedvezőbb árú kötelező biztosításhoz: pontos és személyes tanácsadáson alapuló biztosítási kalkuláció és kötés, hosszabbítás vagy váltás az átlagnál kedvezőbb áron. (Casco esetében teljeskörű ügyintézés.)

Online pályamatrica felesleges díjak nélkül!

Vásárold meg autópálya-matricád online, garantáltan a legolcsóbb áron. Akkor is kapóra jön, ha matrica nélkül hajtottál a pályára - ilyenkor villámgyorsan megveheted mobilról, és elkerülheted a büntetést.

Fenntartási költségkimutatás

Nézzünk rá a számokra - tekintsd át  a gépjármű fenntartásának költségeit rövid-, közép- és hosszútávon. Mindezt egyszerűbben nyilvántarthatod, mint egy Excel adatlapon!

Kezelj több autót egy helyen!

Három autóig ugyanazzal a havidíjjal kezelheted családod vagy céged autóit a Carnotie-n. Egyben könnyebb és jobban át is látható, egy naptárban jobban követhető, melyikkel mikor és mit kell tenned.

Add el jobb áron!

Növeld autód hitelességét (és értékét) azzal, hogy a gondosan vezetett szervizelőéleted letölthető adatlapját, mint egy online szervizkönyvet feltöltöd hirdetésed mellé. Ne félj, az adatlapra csak publikus adatok kerülhetnek.

Eladtad? Add át!

Add tovább a tudást és a rögzített adatokat a következő tulajdonosnak, hogy ő is gondos gazdája lehessen új autójának.

Gumiabroncs kedvezmény

A gépjárművedhez illő téli, nyári vagy négyévszakos abroncsok kedvezményes áron, házhoz szállítva.

Vásárolj autót kevesebb rizikóval!

Kerüld el a törött autókat! Bármilyen autóra kedvezményes áron kérhetsz online kártörténeti jelentést.

Autós kisokos (ajándék az Okos csomaghoz)

Kezdő autósok Bibliája, tapasztalt autósok emlékezete. Hasznos autós ismeretek egy helyen a magabiztosabb közlekedésért.