Univerzális szerviznapló autósoknak
- spórolj időt és pénzt az ECDH-val!

Kipróbálom!

 

Ingyenes funkciók

 • Szervizesemények naplózása
 • Értesítés eseményekről, teendőkről
 • Matricavásárlás
 • Alkatrész és gumi ajánlatkérés közvetlenül a szervizektől
 • Használt- és bérautó hirdetési lehetőség
 • Dokumentumtár, kalkulátorok, segédletek
 • Használd desktopon, töltsd le Androidra vagy iOS-re - tartsd kéznél bárhol!
 • Az ingyenes használat 1 autóig garantált!

Értesítés ECDH eseménnyel kapcsolatban

 
 

Előnyök

Az ECDH.hu számontartja helyetted a határidőket, értesítést küld esedékes teendőidről, és kézre áll, ha pályamatricát kell venned.

Emellett pénzt is spórolhatsz vele: az üzemanyag-fogyasztási statisztika segít megfogni a költségeidet, a szolgáltatók pedig személyre szabott ajánlatokkal versenyeznek megrendeléseidért gumi és alkatrész ajánlatkérési rendszerünkben.

Végül egy olyan hiteles járműelőéleti dokumentációt hozhatsz létre a használatával, amit letöltve sokkal jobb eséllyel kérhetsz majd magasabb árat az autódért, ha egyszer megválsz tőle.

Saját autó kezelése az ECDH oldalán

 
 

Hogyan használhatom?

Az alkalmazás használatához kizárólag internethozzáférés szükséges. Átlagos teljesítményű asztali számítógép esetén nincs további teendő. Mobiltelefonra letölthető az alkalmazáshoz fejlesztett applikáció is (lásd: Mobil app letöltése).

A feliratkozáshoz email és jelszó megadása szükséges. Az autófelvitel öt adat megadásával történik: rendszám, forgalomba helyezés időpontja (forgalmi engedély "B" mező), márka, típus és modell (a pontos típus és modell paraméterek kiválasztásához a gyártók nemzetközi nyilvántartása, az Eurotax adatai nyújtanak segítséget).

Az autó felvitelét követően minden funkció azonnal elérhető a belépés utáni első oldalon. Szervizesemény rögzítéséhez válaszd ki a megfelelő eseménytípust az eseményválasztó menüben, ajánlatkérés indításához pedig kövesd a felugró párbeszédablak lehetőségeit.

 

Felviszem az autóm!

 
 

Mobil app letöltése

Az ECDH-hoz kisegítő mobil applikáció is készült, amely letölthető a Google Play és az App Store felületén. Mivel a mobilapplikáció a hétköznapi használat igényeihez igazodik, bizonyos ritkábban használt funkciók hiányozhatnak rajta, vagy használatuk korlátozott lehet. A hiányzó funkciók használatára minden esetben lehetőség nyílik az alkalmazás webes felületén, az appba való bejelentkezéshez használt azonosítók megadása után.

ECDH események

 
 

Prémium szolgáltatások

 • GPS-követő szolgáltatás: jeladó egység beszerelése és térképes követő szolgáltatás az EU egész területén, letölthető statisztikai kimutatásokkal
 • 1+ autó kezelése a fiókban: a családi garázstól a céges flottáig tetszőleges számú autó kezelése rugalmas csomagkínálattal
 • Autó előélet ellenőrzés és helyszíni állapotfelmérés: vásárlás és eladás esetén egyként hamar megtérülő befektetés
 • Hamarosan elérhető: online casco és kgfb-kötési lehetőség, útnyilvántartó és számlázási funkció

ECDH autókezelő csomagok

 
 

Rólunk

Az ECDH.hu tulajdonosa a European Car Data House Zrt. Az alkalmazás elnevezése vállalatunk nevének kezdőbetűiből származik. Létrehozásával egy olyan felület kialakítása volt a célunk, mely amellett, hogy garanciát nyújt a szervizadatok hitelességére, minden fontos adminisztrációs és ügykezelői feladat elvégzésére is lehetőséget biztosít, miközben közvetlen kapcsolatot teremt a vásárlói igények és a szabad szolgáltatói kapacitás között.

A fejlesztés irányítását szoros szakmai együttműködésben végezzük a PannonHandel Zrt., a Magyar Flottakezelő Zrt. és a Magyar Autókereskedőház Zrt. vezetőségével, 30 év autós szakmai tapasztalatát kamatoztatva a felmerülő kérdések megoldásában. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek eredményeként 2019-es piacra lépésünk évében elnyertük a Magyar Gépjárműkereskedők Országos Egyesületének hivatalos ajánlását.

Hiszünk benne, hogy alkalmazásunkkal nem csupán az üzleti hatékonyság és a fogyasztói elégedettség növekedése biztosítható, de a hazai járműértékesítési kultúra javításáért is sokat tehetünk.

 

Jól hangzik, próbáljuk ki!