Tedd zsebre az autód!

Járműelemzés - komplett nyaralás ára maradhat a zsebedben adásvétel előtt

Megrendelem!

Egy professzionális járműelemzés során gyorsan kiderül a vizsgált autó valós állapota és értéke. Akár eladsz, akár venni szeretnél, egy ilyen autó vizsgálat szuper hivatkozási alap lesz!

 • Szeretnél pontosabb képet kapni gépjárműved állapotáról és értékéről?
 • Eladnál, és számít az idő, de áron alul se akarod eladni, akár több havi fizetést elbukva?
 • Használtautót vennél, de nem szeretnéd, ha az észre nem vett hibák megjavítása felemésztené a nyaralásodra félretett pénzed?

Évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakértői csapatunk átfogó felmérést és pontos értékbecslést készít autódról az általad megadott helyszínen. Többé nem kell tartanod az átveréstől!

Ha már tudod, mit jelent egy ilyen autó vizsgálat, nem kell tovább olvasnod, rögtön ki is választhatod, melyik szolgáltatásra van szükséged!

Megrendelem!

Az alábbi elemzések közül választhatsz - ezeket tetszőlegesen kombinálhatod, megrendelheted akár mindet. Mindhárom csomag megrendelése esetén a teljes elemzést 2 munkanapon belül belül eljuttatjuk hozzád.

Részletes kártörténeti elemzés

Apró karcolás vagy jelentős sérülés? Amennyiben a gépjárműhöz létezik dokumentált kártörténeti esemény, lekérdezheted az események részleteit az online VIN kártörténeti adatbázisból. Ha nincs adat, a lekérdezés ingyen volt! (1 munkanapon belül.)

= = =

Bruttó ár: 3 990 forint

= = =

Használati és kockázati elemzés

A lopott, hirdetett és árverési jármű adatbázisok kutatása, futott km ellenőrzés, EUROTAX értékelés készítése és JSZP adat-lekérdezések. (2 munkanapon belül.)

= = =

Bruttó ár: 3 990 forint

= = =

Helyszíni szakértői állapotfelmérés

A járműállapot-szakértő kollégánk bárhol az országban kimegy a helyszínre, ahol felméri a jármű állapotát, majd emailben elküldjük a részletes felmérés és elemzés eredményét. (2 munkanapon belül.)

= = =

Bruttó ár: 24 990 forint

= = =

Járműelemzés előnyei

 • Az ECDH rendszerén belül vezetett autókra később jóval egyszerűbb és pontosabb állapotfelmérés és értékmeghatározás készülhet
 • Nem kell keresgélned, itt helyben, az ECDH-n rendelheted meg a szolgáltatást
 • Ha több autó vizsgálatára is szükség van, akkor pl. egy Győr - Pest - Miskolc körút helyett megbízhatsz valakit, aki megcsinálja helyetted a 2 napos országjáró turnét, időt, energiát és pénzt takarítva meg neked

Ha szeretnél többet megtudni a járműelemzésről, olvass tovább!

Bizonytalan vevő használtautó vásárlásakor

A járműelemzés haszna: az eladó és a vevő is jól jár

A témában gyakori kérdések, hogy mire jó egy alapos autó vizsgálat, és hogy kinek is érdemes járműelemzést rendelnie. Nos, erre akkor lesz szükséged, ha nem vagy tisztában egy megvásárolni vagy eladni kívánt autó állapotával és értékével.

Egy gépjármű értéke elég sok tényezőtől függ. Hány éves autóról van szó? Mennyi kilométert mentek vele? Honnan származik? Mire használták? Hányszor szervizelték? Rendszeresen takarították, karbantartották? Szezonális gumicserék megvoltak? A sofőr dohányzott? Baleseteztek-e vele, és milyen jellegű sérüléseket szenvedett? Csak pár kérdés, amelyek mind-mind meghatározzák egy gépjármű értékét.

Ha te adod el az autódat, a fenti kérdések többségére tudni fogod a választ. De még ebben az esetben is számtalan olyan információ hiányozhat, ami például az aktuális gépjárműpiaci trendekkel, törvényi szabályozással és egyebekkel kapcsolatos.

Hát még ha te vagy az autóvásárló! Egy ilyen ügylet számtalan buktatót rejt magában. Aki napi, heti szinten nem ezzel foglalkozik, vagy nem bújja rendszeresen a használt autó hirdetésekkel foglalkozó portálokat, arra könnyen rásózhatnak egy hibás, esetleg kevésbé értékes autót.

Egy szakértő járműelemző nem csak azért hasznos, és éri meg a pénzét, mert általa jobb, értékállóbb járművet fogsz venni, vagy reális áron eladni. Sokszor pont az a lényeg, hogy ne vegyél meg egy olyan autót, aminek az észre nem vett hibái csak a nehezen megspórolt pénzed emészti föl. Egy igazán ügyes járműelemző nem csupán segít nyélbeütni egy jó üzletet, de segít abban is, hogy elkerülj egy rossz üzletet.

Ezen kívül van még egy eset, amikor érdemes állapotfelmérést rendelni. Ha az autóvásárlás előtt valamilyen okból elmulasztottad megtenni ezt a lépést, az autóvásárlás után még mindig pótolhatod. Az utólagos állapotfelmérés sem lesz ablakon kidobott pénz, sőt! Ugyanis az ekkor készülő állapotfelmérés összevethető lesz az eladáskor készült állapotfelméréssel. Így megfelelő állapot esetén súlyos tíz- vagy százezrekkel tudsz több pénzt kérni, amikor autód eladósorba kerül. Mondanom se kell, nagyobb értékű autó esetén ez a milliós tételt is elérheti.

Összegezve: egy járműelemzés bárkinek jól jöhet, aki szeretne alaposabban tájékozódni az adott autó aktuális állapotáról és értékéről. Jellemzően autót vásárolni vagy eladni kívánó magánszemélyeknek, vagy autóvásárlást finanszírozó bankoknak, hitelintézeteknek szánjuk ezt az ECDH-szolgáltatást.

Felgyújtott köteg pénz

Mit tartalmaz egy ECDH-járműelemzés? Előélet, állapot, szervizigény: felméréstől az értékbecslésig

Az ECDH járműelemzésekor 2 alapvető lépésre kerítenek sort, ezek az online autó ellenőrzés és a helyszíni állapotfelmérés.

A jármű online ellenőrzése

Az ellenőrzés során online autós adatbázisokból gyűjtünk össze adatokat:

 • Alapadatok
 • Szériafelszereltség: az adott szériához tartozó felszereltségek megnevezése
 • Extra felszereltség: extraként megvásárolt felszereltségek megnevezése
 • Idővonal és események: gyártás, első forgalomba helyezés, vizsgák, balesetek
 • Lopott autók adatbázisa: szerepel-e bármilyen hazai vagy külföldi adatbázisban az autó lopott járműként
 • Baleseti lefedettség: volt-e baleset a megjelölt országokban
 • Sérülések a használat során: milyen sérülések érték az autót
 • Hasznos információk: átlagos futásteljesítmény és hasonló modellek árának alakulása
 • Vételi ár - eladási ár alakulása: minden autónak van egy ajánlott vételi és eladási ár, amely több tényezőtől függ
 • Gépjármű fényképei: forgalmi engedély, eredetiség és műszaki vizsga képek, helyszíni vizsgálat során készült képek

Online adatbázis

Helyszíni állapotfelmérés

Az online járműelemzés azonban még nem minden, egy korábban rögzített, jónak mondható állapot romolhatott is az eltelt idő során, és az adatok helyes értelmezése sem mindegy.

Az online adatbázisokból előállított információk ráadásul nem is mindig relevánsak, pl. végig itthon tartott, egyetlen korábbi tulajdonos birtokolta jármű esetében lényegtelen, hogy szerepel-e a német vagy olasz körözött autók listáján. Nem az ilyen információ miatt fogsz egy üzlet mellett dönteni.

És itt jön a lényeg: az ECDH járműelemzője helyszíni állapotfelmérést is tart. Ennek során dől el, hogy az autónak melyek azok a jellemzői, amelyek továbbra is helytállóak, és melyek azok, amelyeket bizony felül kell vizsgálni, mert már nem felelnek meg a valóságnak.

 • Festék rétegvastagság mérés
 • Műszaki és esztétikai állapot
 • Kilométeróra-állás és jármű aktuális állapotának összevetése
 • Papíralapú szervizkönyv: tartozik-e a kötelező olajcserét és karbantartásokat tartalmazó szervizkönyv az autóhoz
 • Gumiabroncsok és keréktárcsák állapota
 • Egyéb műszaki egységek felmérése
 • Korábbi sérülések vizsgálata

szaki autót vizsgál, kezében vastagságmérő

A helyszíni állapotfelmérés talán a legfontosabb lépés, egy észre nem vett hiba, vagy egy gyanús motorhang eléggé félreviheti az egész üzletet. Pontosan a rendkívüli nagy kockázat miatt érdemes ezt a részét mindenképp szakemberrel végeztetni.

Az ECDH hivatásos járműelemzőjétől kapott írásos állapotfelmérés már kiváló hivatkozási pont, tárgyalási alap lehet, ami egy mégoly makacs eladót vagy vevőt is meggyőzhet. Ez az oka annak, amiért manapság egyre nagyobb az igény a járműelemzésre: csökkenti mindkét fél kockázatát, és biztosabb alapokra helyezheti az üzletet.

Fontos: a döntést mindig neked kell meghoznod, és a felelősség is a tiéd, mi csak a jobb döntésben tudunk segíteni. Jelentésünkben kizárólag az adott pillanatban, az adott helyszínen a gépjármű aktuális állapotáért tudunk felelősséget vállalni.

Rendeld meg még ma a járműelemzést, és kerüld el az előre nem látott, utólagos kiadásokat!

Mennyibe kerül az ECDH járműelemzése?

Az ECDH járműelemzése egy országos lefedettségű szolgáltatás, vagyis bármelyik településre megrendelheted. Az autó értéke nem meghatározó tényező: egy új A8-as Audi esetében csaknem ugyannyi a munka, mint egy 20 éves, használt Opel Zafirával. Azaz márkától és becsült értéktől függetlenül ugyanazt a szolgáltatási díjat számolják fel.

Végeredményül .PDF formátumban kapod meg a riportot, amely segít elkerülni a rossz vételeket, és megspórolni a gyakran brutális mértékű javítási költségeket.

Ha már tudod, mit jelent egy ilyen autó vizsgálat, nem kell tovább olvasnod, rögtön ki is választhatod, melyik szolgáltatásra van szükséged!

Megrendelem!

Az alábbi elemzések közül választhatsz - ezeket tetszőlegesen kombinálhatod, megrendelheted akár mindet.

Részletes kártörténeti elemzés

Apró karcolás vagy jelentős sérülés? Amennyiben a gépjárműhöz létezik dokumentált kártörténeti esemény, lekérdezheted az események részleteit az online VIN kártörténeti adatbázisból.

= = =

Bruttó ár: 3 990 forint

= = =

Használati és kockázati elemzés

A lopott, hirdetett és árverési jármű adatbázisok kutatása, futott km ellenőrzés, EUROTAX értékelés készítése és JSZP adat-lekérdezések.

= = =

Bruttó ár: 3 990 forint

= = =

Helyszíni szakértői állapotfelmérés

A járműállapot-szakértő kollégánk bárhol az országban kimegy a helyszínre, ahol felméri a jármű állapotát, majd emailben elküldjük a részletes felmérés és elemzés eredményét.

= = =

Bruttó ár: 24 990 forint

= = =

Megrendelem!

Döntéshozatal

Hogy rendelheted meg az ECDH profi járműelemzését?

Itt és most azonnal megrendelheted a járműelemzést, akár eladni szeretnéd a járműved, akár ellenőrizni egy vételre kinézett autót, akár meglévő autód állapotát szeretnéd felmérni.

Az ECDH-járműelemzés elkészítésének a menete:

 1. Keresd járműelemző kollégánkat az alábbi email-címen vagy telefonon!
 2. Megtörténik az adategyeztetés, rögzítjük a rendelést
 3. Előrefizetés
 4. Online autó vizsgálat (párhuzamosan zajlik a helyszíni vizsgálattal)
 5. Helyszíni vizsgálat a Fedezet Kontroll munkatársával
 6. Riport elkészítése 48 óra alatt
 7. A végeredményt emailben juttatjuk el hozzád .PDF formátumban

Festék rétegvastagság

Az alábbi elérhetőségeken megtalálod kollégánkat, aki felveszi a járműelemzés megrendelését.

TELEFON: +36 20 225 4519

EMAIL: jarmuelemzes@ecdh.hu

Adategyeztetés során az alábbi adatokat kérheti el az ügyintéző kolléga (minden adatot bizalmasan kezelünk, az Adatvédelmi Szabályzat irányelveinek megfelelően):

Autó adatai

 • GYÁRTÓ
 • MODELL
 • TÍPUS
 • ALVÁZSZÁM
 • RENDSZÁM
 • HOL TALÁLHATÓ AZ AUTÓ
 • AZ AUTÓ TULAJDONOSÁNAK ELÉRHETŐSÉGE (PL. EMAIL, TELEFONSZÁM)

Személyes adatok

 • EMAIL
 • TELEFONSZÁM
 • JÁRMŰELLENŐRZÉSI CÍM
 • SZÁMLÁZÁSI CÍM
 • ÁLLAPOTFELMÉRÉS CÉLJA

Megrendelem!