Tedd zsebre az autód!

Értékesíts több használtautót - 1 hirdetésfeltöltés 5 használtautó oldalon jelenik meg! Az ECDH az autókereskedők csodafegyvere

Értékesíts több autót!

Automatikus hirdetésáttöltés a legnagyobb használt autó portálokra - 5-ször nagyobb esély használtautóid értékesítésére!

Szeretnél több használt autót értékesíteni ugyanannyi idő alatt, túl nagy befektetés nélkül?

Mindegyik használtautó hirdetési oldalon ott akarsz lenni, de nincs időd egyesével foglalkozni a hirdetésekkel?

Túl sok időt vesz igénybe a használt autók nyilvántartása és meghirdetése?

Az ECDH felületén nem csak nyilvántarthatod használtautó állományod, de automatikus hirdetés áttöltést biztosítunk a legnagyobb hazai használt autó hirdető oldalakra. Ezen kívül kérheted dokumentumaid automatikus kitöltését, és egy komplett használt autós weboldalt is kapsz.

Rögzítsd autóidat az ECDH-ban - ezzel használt autós hirdetéseid összesen 5 különböző felületen jelennek meg. Így több autót adhatsz el kevesebb erőfeszítéssel!

Autókereskedőként hogyan adhatsz el több használtautót az ECDH-n hirdetve?

 • 1 hirdetésfeltöltés 5 különböző helyen - hirdetésed többen látják
 • Cégként saját adminisztrációs felület - hirdetések könnyebb kezelése
 • Események - szerviztörténet, cserélt alkatrészek és gumik nyilvántartása
 • Ügyfélnyilvántartás - kinek mit és mikor adtál el
 • Dokumentumok automatikus kitöltése - gyorsítsd az adminisztrációd
 • Ingyenes saját weboldal - mutasd meg látogatóidnak a kínálatod
 • Cég- és szolgáltatáskereső -név és szolgáltatások alapján is megtalálnak
 • Cégértékelés -hosszútávon értékes visszajelzésekhez jutsz vevőidtől
 • Kalkulátorok MGOE által hitelesítve - tervezz pontosan az anyagiakkal
 • Rugalmas árszabás: válassz többféle előfizetési csomag közül

Használtautó kereskedés

Egy hirdetésfeltöltés 5 helyen - lehetséges ez?

A válasz igen, de nyilván inkább arra vagy kíváncsi, hogyan lehetséges ez. Nos, az ECDH az alábbi használt autó hirdetési felületekkel kötött partneri szerződést, amí így összesen 5 hirdetőfelületet jelent a számodra.

 • ECDH (itt kell felvinni egyszer az autót, majd jöhet a szinkron)
 • Netrisk Autó
 • Autótveszek
 • Jóautók
 • Kocsi.hu

Ez azt jelenti, hogy az autókereskedőként feltöltött használt autó hirdetéseidnél beállíthatod, hogy melyik oldalon jelenjen meg szinkronizálva. A jó hír, hogy dönthetsz úgy is, hogy mindegyiken megjelenjen. Ezzel az ECDH látogatóin túl az összes többi hirdetőportál látogatója is látni fogja a hirdetéseid - akár az összes autód. Ez azt jelenti, hogy minden egyes hirdetésednek több ezer potenciális megtekintője lehet.

Hirdetés áttöltése használtautó hirdető oldalakra.

Saját adminisztrációs felület a hirdetések kezelésére

Minden egyes hirdetésed bármikor újraszerkesztheted, törölheted, újakat tölthetsz fel, szinkronizálhatsz partnereink weboldalával. Akár csoportosan is!

Ugyanezen a felületen láthatod, mennyien tekintették meg az adott hirdetést, mennyi időt töltöttek az adatok böngészésével, hányan nyitották meg a galériát, hányan pattantak vissza - ezen a módon jobban optimalizálhatod hirdetési módszered.

A hirdetések menedzselésén és elemzésén túl ki is emelheted a hirdetéseid, így jobb elérési, megtekintési arányod lesz, ami magasabb eladási arányhoz vezet. Árainkat úgy igazítottuk, hogy a piacon az ECDH-val a legjobb ár/értékhez juss a hirdetéskiemelés terén is.

Autók nyilvántartása

Az ECDH-n nem csak az autós hirdetéseidet kezelheted. Ennél sokkal többről van szó, az autód adatainak, eseményeinek és értesítőinek a kezelési lehetőségét kapod meg. Már egy autó esetén is kijön az ECDH összetettségében rejlő haszon, hát még, ha több autót kezelsz! Csak ezen az egy modulon belül a következőket teheted - a teljesség igénye nélkül:

 • események felvitele: ezzel rögzítheted a szervizeket, gumicseréket, tankolást
 • értesítések: emlékeztetők beállításával nem maradsz le jövőbeli eseményekről, pl. biztosítás vagy műszaki
 • ajánlatkérés alkatrészekre, gumira stb.
 • autópályamatrica rendelés
 • GPS eszköz és nyomkövetés
 • dokumentumok kezelése (ld. következő fejezet)
 • adatlap: eladott adatlapja átadható a vevőnek

Ezen a módon minden egyes autó esetén, ha ismered a gépjármű előéletét, te magad hozhatod létre a történetét, ami eladáskor bizalmat ébreszt majd a vevőben, így növelve a vállalkozásod eredményességét.

Kattints, ha még többet szeretnél megtudni a saját autó menedzselési lehetőségéről!

Dokumentumok kezelése

Egy sikeres autókereskedés sokszor nem is az eladott autók számával méri a vállalkozás sikerét, hanem azzal, hogy mennyire van jól vezetve az adminisztráció. Ugyanis ha ezzel minden rendben megy, akkor lehet igazán jól az értékesítésre koncentrálni.

Az ECDH oldalán minden üzlethez szükséges dokumentum sablonját megtalálod, sőt a kiválasztott autó és a már korábban felvitt partnerek adataival automatikusan ki is töltheted. Minden egyes dokumentummal így akár fél órákat is megspórolhatsz - ez évente pedig akár több munkahetet is kiadhat!

Eladáshoz és vételhez is külön-külön sablonokat használhatsz:

Sablonok autó eladáshoz és vételhez

Saját autós ECDH-oldal

Az általad kezelt cég adatait és használt autóit egy ECDH-s oldalon is megjelenítheted leendő vásárlóid számára - saját logóval, adatokkal, kínálattal együtt. Nagyjából úgy, mint ahogy a Facebookon is készíthetsz saját célra oldalt, csak itt célzottan autós látogatók számára állíthatod össze a felületed. Így könnyebben megtalálják vállalkozásod, több érdeklődőd lesz, és összességében több autót tudsz majd értékesíteni.

Az oldaladon ezeket a tartalmakat szerkesztheted:

 • cég alapadatai
 • cég telephelyeinek térképes megjelenítése
 • munkatársak bemutatása
 • eladó autók feltöltése
 • telephelyre leadott értékelések

Ezen a módon nem csupán az ECDH használt autó keresőjében jelensz meg, hanem saját oldaladon is képes leszel megjeleníteni az általad kínált autókat.

Cég- és szolgáltatáskereső

Szeretnénk, ha az ECDH cégkeresőjében megtalálható volna minden autózással foglalkozó cég, így az autókereskedések is. Vállalkozásod nem csak egy egy sima céglistán fog szerepelni, térképes megjelenítéssel is segítjük a felhasználókat, hogy minél könnyebben megtaláljanak.

Szolgáltatáskeresőnkben a felhasználók nem cégnévre, hanem tevékenységi körre és szolgáltatásokra lebontva kereshetnek. Így például kereshetnek olyan autókereskedőket (tevékenységi kör), akik okmányirodai ügyintézést, eredetiségvizsgálatot és részletfizetést is vállalnak (ez utóbbiak a szolgáltatások).

A szolgáltatáskereső előnye, hogy az autósok sokszor nem egy bizonyos céget, hanem problémák megoldását keresik, így jó eséllyel találják meg a te vállalkozásodat is, ha az adott problémára te is megoldást tudsz kínálni.

Autós szolgáltatáskereső

Cégértékelés

A cégek számára egy több szempontot alkalmazó értékelést is bevezettünk az egyszerű értékelés mellett. Mindkettő egyelőre az eseményeken keresztül történik, így elkerülhetőek a visszaélések.

Az egyszerű értékelés a gyors visszajelzést támogatja, ahol minél több csillaggal jelezhetik számodra az ügyfelek az elégedettségüket. Az összetett értékelésnél több szempont alapján történik az értékelés, és szöveges megjegyzést is fűzhetnek hozzá - így fejezve ki, ha különösen elégedettek voltak egy szolgáltatással, vagy ha valamilyen hibát találtak.

A cégértékelés egy olyan csatorna az autós cégek és az autós ügyfelek között, ami mindkét oldalt segíti. Az ügyfelek hangot adhatnak véleményüknek, a vállalkozások pedig tanulhatnak ebből.

Kalkulátorok MGOE által hitelesítve

A Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesülete (MGOE) által hitelesített autós kalkulátoraink segítségével kiszámolhatod az eredetiség vizsgálatkor, regisztrációkor és egyéb adózási esetekben felmerülő összegeket, így tervezhetsz az anyagiakkal és nem ér meglepetés.

Az alábbi kalkulátorokat használhatod:

 • Személyautó regisztrációs adó
 • Motorkerékpár regisztrációs adó
 • Gépjármű átírás
 • Eredetiség vizsgálati díj
 • Teljesítményadó
 • Cégautó adó

Rugalmas árszabás

Az ECDH-n 1 autó kezelése ingyenes, így gyorsan kipróbálhatod a fent leírt funkciókat. A második autótól kezdve különböző csomagok közül választhatsz.

Autó limitek száma

Ha 150-nél több autó kezelésére szeretnél előfizetni, kérjük, keresd munkatársunkat a +36 20 225 4519-es telefonszámon vagy az [email protected] email címen.

Rendeld meg a számodra legkedvezőbb autós csomagot!

Értékesíts több autót!